Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα (14/6/2017)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ στη Δυτική Ελλάδα της Τετάρτης 14 Ιουνίου

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 50χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στην οικία του, διαπιστώθηκε ότι την ρευματοδοτούσε παράνομα.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για κλοπή

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι πριν πέντε ημέρες το πρωί στην Πάτρα, παραβίασαν παράθυρο διαμερίσματος ογδόου ορόφου, όπου διαμένει 61χρονη ημεδαπή και αφού ερεύνησαν τους χώρους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 7.900 ευρώ και κοσμήματα.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη σε βραχώδη μορφή συνολικού βάρους 6,4 γραμμαρίων, μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και το χρηματικό ποσό των (2.390) ευρώ.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για κλοπή

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι από 12/06/2017 έως 13/06/2017 παραβίασαν προστατευτικά κιγκλιδώματα παραθύρου κυλικείου Δημοτικού σχολείου στην Πάτρα και αφαίρεσαν τρόφιμα και ροφήματα, συνολικής αξίας (200) ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για κλοπή.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών για έκθεση και παραμέληση αποτροπής από επαιτεία

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση και παραμέληση αποτροπής ανηλίκων από επαιτεία σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών (τρεις γυναίκες, ηλικίας 33, 34 και 35 ετών και ένας 35χρονος άνδρας), διότι χθες το μεσημέρι στο Κατάκολο Ηλείας εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.Α.Σ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, να έχουν εκθέσει σε κίνδυνο ακόμα και για την ζωή τους, τα ανήλικα τέκνα τους, ηλικίας 14, 9, 13 και 14 ετών, τα οποία περπατούσαν ανάμεσα σε κινούμενα αυτοκίνητα με σκοπό την επαιτεία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη δυο ημεδαπών για απείθεια, εξύβριση, αντίσταση και απειλή

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, σε συνεργασία με τους αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 62 και 19 ετών.

Οι δράστες επέβαιναν σε Ι.Χ. Φορτηγό, το οποίο οδηγούσε 26χρονος, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται και αφού εξύβρισαν και απείλησαν τους αστυνομικούς, αποπειράθηκαν να διαφύγουν από το σημείο τροχονομικού ελέγχου, αλλά ακινητοποιήθηκαν σε κοντινή απόσταση και συνελήφθησαν.