Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Γιάννης Αναγνωστόπουλος: «Μια ακόμη διάψευση για τις Κασσάνδρες της μιζέριας και της οπισθοδρόμησης…»

«Μια ακόμη διάψευση για τις Κασσάνδρες της μιζέριας και της οπισθοδρόμησης αποτελεί η έγκριση της διαχειριστικής επάρκειας των υπηρεσιών του δήμου μας, για εκτέλεση έργων που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ 2007-13.
Παρά τα περί του αντιθέτου διαδιδόμενα και γραφόμενα σε μερίδα του τοπικού τύπου, ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου είναι πανέτοιμος για την υλοποίηση έργων από το ΕΣΠΑ 2007-13 και είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα θα προβούμε σε δημοπρατήσεις, αφού είναι έτοιμος και ο επιχειρησιακός σχεδιασμός και κυρίως έχουμε εκπονήσει ώριμες μελέτες.
Έμπρακτα αποδεικνύουμε ότι με προγραμματισμό και σχέδιο υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας προς όφελος των πολιτών του Μεσολογγίου», σημείωσε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος, με αφορμή την πιστοποίηση των υπηρεσιών του δήμου για τη διαχειριστική τους επάρκεια για την υλοποίηση έργων από το ΕΣΠΑ 2007 -13.
Σημειώνεται ότι ο δήμος Μεσολογγίου έχει ήδη προβεί στην εκπόνηση σειράς μελετών που αφορούν κυρίως έργα υποδομής (οδοποιία, δίκτυα ύδρευση και αποχέτευσης κλπ) για τις περιοχές της επέκτασης του σχεδίου πόλης, έργα τα οποία αναμένεται να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2007 -13 όταν φυσικά ενεργοποιηθούν από την Κυβέρνηση τα ανάλογα προγράμματα.
Επίσης ο δήμος Μεσολογγίου έχει πλέον τη δυνατότητα υποβολής προτάσεων για χρηματοδοτήσεις έργων σε προκηρύξεις είτε υπουργείων είτε της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.