Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Μετά την επαναλειτουργία της Καρδιολογικής, η έγκριση του οργανισμού και η περαιτέρω στλέχωση με ιατρικό προσωπικό το νέο "στοίχημα" του Μάριου Σαλμά

Την ικανοποίησή του για την επαναλειτουργία της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου, που παρέμενε κλειστή για 15 ολόκληρους μήνες με αποτέλεσμα την ελλιπή ιατρική φροντίδα των κατοίκων της περιοχής, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μάριος Σαλμάς.
Ήδη από προχθές 22 Ιουνίου 2009 η Καρδιολογική Κλινική άρχισε να εφημερεύει και δέχθηκε τους πρώτους ασθενείς. Μάλιστα αυτή την στιγμή νοσηλεύονται σ’ αυτήν 3 ασθενείς.
Ο κ. Σαλμάς , αφού ευχαρίστησε τόσον την νέα διοίκηση του Νοσοκομείου όσον και τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της Καρδιολογικής Κλινικής γι’ αυτή την θετική εξέλιξη , επεσήμανε τα εξής: «Τώρα πλέον η ευθύνη της Πολιτείας και η δική μου είναι μεγαλύτερη , προκειμένου το Νοσοκομείο να λειτουργεί εύρυθμα και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο θα προχωρήσουμε το αμέσως προσεχές διάστημα στην λήψη αποφάσεων , που θα ενισχύσουν τόσον το προσωπικό του Νοσοκομείου όσον και την έγκριση του Οργανισμού του».