Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Με επιτυχία το χριστουγεννιάτικο Bazaar του 2ου Γυμνασίου Μεσολογγίου

Το Bazaar 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 23/12/2019. Κατά τη διάρκειά του διατέθηκαν προϊόντα αποκλειστικά από το εργαστήρι τοπικών προϊόντων του σχολείου που επιμελούνται οι κ.κ Βαλλιανάτου Φωτεινή και Τίγκα Ελένη. 
Στη συσκευασία των αντικειμένων συνεργάστηκε η κα Σιδέρη Νίκη. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Bazaar προβάλλονταν από οθόνη οπτικοακουστικό υλικό με δράσεις του σχολείου που επιμελήθηκε ο κ. Νικάκης Γιάννης. Την οργάνωση της εκδήλωσης συντόνισε η κα Μπόκαρη Βασιλεία. 

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την επιχείρηση Γοργολίτσας Α MON AMI AE για την πολύπλευρη στήριξή της. Το Eleven Drink & Dine για την απλόχερη και ζεστή φιλοξενία του. Τα ΜΜΕ για την επικοινωνιακή τους βοήθεια. 


 Τους μαθητές του σχολείου μας που εκτός από ικανοί δημιουργοί απέδειξαν ότι είναι και άξιοι στο να προωθούν τις δημιουργίες τους. Θέλουμε τέλος να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ" αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου.