Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Φήμες για εκπλήξεις και πολλούς "ΠΑΣΟΚογενείς" η Επιτροπή Ανασυγκρότησης Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ

Mε γοργό ρυθμό συμπληρώνεται το παζλ της Επιτροπής Ανασυγκρότησης Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ η οποία αναμένεται να αριθμεί 80 περίπου μέλη και θα ανακοινωθεί την προσεχή εβδομάδα. Ως γνωστόν οι κομματικές διεργασίες στο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε πλήρη εξέλιξη με φόντο το Συνέδριο που θα διεξαχθεί την ερχόμενη άνοιξη.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε η σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης και το επόμενο διάστημα αναμένεται η συγκρότηση των αντίστοιχων νομαρχιακών επιτροπών.Σύμφωνα με όσα διακινούνται στο Αγρίνιο η επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας θα περιλαμβάνει ονόματα εκπλήξεις, θα είναι …φουλ στους «πασοκογενείς» και θα αντιπροσωπεύει τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο.




Στην Επιτροπή Ανασυγκρότησης Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας ο πρ. δήμαρχος Μεσολογγίου Π. Κατσούλης; 

Λέγεται πως θα συμμετάσχουν σε αυτή πολλοί αυτοδιοικητικοί και πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Για παράδειγμα διακινούνται τα ονόματα των πρώην δημάρχου Θέρμου Θ. Πορφύρη και Μεσολογγίου Π. Κατσούλη, των δημοτικών συμβούλων (με το συνδυασμό της Χριστίνας Σταρακά) Ε. Κραβαρίτη και Λ.Αραχωβίτη , των περιφερειακών συμβούλων Β. Σώζου και Σάββα Αυγέρη, των πρώην στελεχών της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αλ. Φαφούτη και Γ.Ξενάκη ενώ διακινείται και το όνομα του ε.α. αντιστράτηγου της ΕΛ.ΑΣ. Φώτη Ντζιμάνη.

Αυτά είναι λίγα μόνο από τα ονόματα που λέγεται πως μπορεί να συμμετάσχουν ωστόσο η βασιμότητα των φημών θα αποδειχθεί στις προσεχείς ανακοινώσεις.

Αναδημοσίευση από το agrinionews.gr