Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Θετικά αποτιμά η δημοτική αρχή του Μεσολογγίου τον απόηχο της συνέντευξης τύπου του δημάρχου Κ. Λύρου


Μεγάλο αντίκτυπο, όπως είναι αναμενόμενο, προκαλεί στην κοινή γνώμη του δήμου Μεσολογγίου,  η συνέντευξη τύπου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) που παραχώρησε την Τετάρτη 11-12-2019 ο δήμαρχος, Κώστας Λύρος αναφορικά με τα πεπραγμένα της προηγούμενης δημοτικής αρχής.
Ένας αντίκτυπος που ουσιαστικά λειτουργεί ως «αμορτισέρ» σε αστοχίες που παρατηρήθηκαν κατά τον στολισμό της πόλης για τις γιορτές των Χριστουγέννων  και στην απόφαση για την αύξηση των δημοτικών τελών.
«Για πρώτη φορά ήταν τόσο εμπεριστατωμένη από πλευράς αριθμών τους οποίους αριθμούς επιβεβαίωναν για πρώτη φορά οι υπηρεσιακοί παράγοντες. Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη με τις αποκαλύψεις σχετικά με το ύψος του χρέους που άφησε πίσω της η προηγούμενη  δημοτική αρχή και ταυτόχρονα παρακολουθεί ικανοποιημένη την υπόθεση της υπεξαίρεσης στην πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή που οδηγήθηκα στη δικαιοσύνη.» μας επεσήμαναν κύκλοι από το περιβάλλον του δημάρχου Μεσολογγίου σχολιάζοντας την παρουσίαση της κατάστασης που παρέλαβε η δημοτική αρχή.



Ο ίδιοι κύκλοι μας τόνισαν με νόημα: «Περαιτέρω  αρνητικός αντίκτυπος έχει προκληθεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας για το πρόσωπο του πρώην δημάρχου που φαίνεται ότι έχασε τα τελευταία κομματικά του στηρίγματα. Γεγονός είναι ότι η αναλυτική και λεπτομερής εικόνα για την οικονομική κατάσταση του δήμου που έδωσε με την συνέντευξη του ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος αποδόμησε ολοκληρωτικά το αφήγημα του πρώην δημάρχου».
Ενώ αναφερόμενοι στη μη μέχρις στιγμής αντίδραση από την πλευρά του κ. Καραπάνου μας είπε: «Φοβερή έκπληξη προκαλεί η σιγή ιχθύος που τηρεί τόσο ο πρώην δήμαρχος όσο και οι αντιδήμαρχοί του που μπήκαν κάδρο. Κάτι που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο κ. Καραπάνος είναι στριμωγμένος για τα καλά