Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Τα "έψαλλαν" στο Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου!





Εορταστικό από κάθε άποψη είναι το κλίμα στο Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου με τις επισκέψεις μαθητών να είναι καθημερινές για ανταλλαγή ευχών με τους φιλοξενούμενους και τους εργαζόμενους, την πρότυπη δομή φιλοξενίας ηλικιωμένων.
Σήμερα μάλιστα ξεχωριστό χρώμα έδωσαν τα μέλη της μπάντας του Μουσικού Ομίλου Μεσολογγίου «Ιωσήφ Ρωγών» που φορώντας τη στολή του Άη Βασίλη παιάνισαν τα κάλαντα και γνωστές μελωδίες σκορπίζοντας χαρά στο ίδρυμα.




Νωρίτερα τα κάλαντα έψαλαν στους ηλικιωμένους, οι μαθητές του 2ου Λυκείου Μεσολογγίου, ενώ παιδιά από το Κατηχητικό σχολείο Αιτωλικού έκαναν βιντεοπροβολή στο πλαίσιο γιορτής που οργάνωσαν στο Σελίβειο.




Όμως αυτές δεν ήταν οι μόνες επισκέψεις μαθητών στο Σελίβειο για ανταλλαγή ευχών καθώς την προηγούμενη εβδομάδα μαθητές από το 2ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου, το Γυμνάσιο Ευηνοχωρίου και το 4ο δημοτικό Μεσολογγίου εκτός από το ότι αντάλλαξαν ευχές με τους «παππούδες» και τις «γιαγιάδες», τραγούδησαν, έπαιξαν και συζήτησαν μαζί τους.
Ενώ είχε προηγηθεί ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου και του δημοτικού σχολείου Ευηνοχωρίου, με τους μαθητές του γυμνασίου Μεσολογγίου να κάνουν πράξη το μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου.