Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Ο Π. Παπαδόπουλος για τη συνταξιοδότηση τριών διευθυντών ΕΣΥ του νοσοκομείου Μεσολογγίου

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος με αφορμή την επικείμενη συνταξιοδότηση τριών γιατρών του ιδρύματος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 

"Το τέλος Δεκέμβρη 2019 αποχωρούν λόγω συνταξιοδότησης από το Νοσοκομείο μας οι Διευθυντές Ορθοπεδικής, Χειρουργικής και ΩΡΛ , Νικόλαος  Μαρκαντώνης , Σπυρίδων Κέκελος  , Χρήστος Τζαμαλής.  
Το γεγονός αυτό δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά σηματοδοτεί κυρίως την μεγάλη απώλεια τριών (3) σπουδαίων Ιατρών που υπηρέτησαν με υψηλό αίσθημα ευθύνης τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής στον τομέα της δημόσιας υγείας.
Ταυτόχρονα όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως στις δύσκολες στιγμές κράτησαν ΟΡΘΙΑ την Νοσηλευτική μας Μονάδα με ότι αυτό συνεπάγεται.



Τα τελευταία τρία (3) χρόνια που συνεργάστηκα μαζί τους το μόνο που έχω να πω είναι ότι επιβεβαιώθηκαν στο έπακρο , το ήθος , η αξιοπρέπεια , ο σεβασμός στον ασθενή και το πάθος για αυτό που υπηρέτησαν.
Επιθυμώ δημόσια να τους ευχαριστήσω και να πω ότι ο δρόμος που χάραξαν και άνοιξαν θα είναι φωτεινό παράδειγμα για όσους θα τον ακολουθήσουν καθώς και για την Διοίκηση του Νοσοκομείου μας.
Νίκο , Σπύρο, Χρήστο καλή συνέχεια στο όμορφο της ζωής σας ταξίδι".