Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Με "βραχάκια" 208gr ηρωίνης συνελήφθη ζευγάρι στο Αιτωλικό

Με κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε, ενώπιον των ανακριτικών αρχών στο Μεσολόγγι ένα ζευγάρι από το Αιτωλικό.
Ο 32χρονος και η 31χρονη συνελήφθησαν χθες στο σπίτι τους στο Αιτωλικό  ύστερα από αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου με την συνδρομή της ΟΠΚΕ Ακαρνανίας και παρουσία δικαστικού λειτουργού διότι στην αυλή του σπιτιού εντοπίστηκε κρυμμένη σε βάζα ποσότητα 208 gr, ηρωίνης σε μορφή βράχου.
Επίσης οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το χρηματικό ποσό των 1280€ καθώς και κινητά τηλέφωνα.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση έχει ως εξής:



«Συνελήφθη, χθες (22-03-2017) το πρωί, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου,  ζευγάρι ημεδαπών, ηλικίας 32 (άνδρας) και 31 (γυναίκα) ετών,  σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Για την σύλληψη των δραστών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου αξιοποίησαν στοιχεία, που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο και πραγματοποίησαν έρευνα, στην οικία του ζευγαριού, με τη συμμετοχή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, καθώς και με την παρουσία δικαστικού λειτουργού.
Κατά την έρευνα εντόπισαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (καβάντζα), έξω από την οικία των δραστών, μέσα σε βάζο, τέσσερις ανισοβαρείς συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν 208 γραμμάρια ηρωίνης, σε μορφή βράχου.
Επιπλέον, στο εσωτερικό της οικίας βρήκαν και κατάσχεσαν το χρηματικό ποσό των (1.280) ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα, τρία πακέτα σύνδεσης καρτών κινητού τηλέφωνου και ένα ναρκωτικό δισκίο.
Σημειώνεται, ότι οι δράστες είχαν αποκρύψει το βάζο με την ηρωίνη κάτω από μπάζα και πέτρες, ενώ στον ίδιο χώρο βρέθηκαν και δύο ακόμη βάζα χωρίς περιεχόμενο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.»