Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Ο «πλούτος» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενθουσίασε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση MITT 2017 στη Μόσχα


Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεχίζει δυναμικά την παρουσίαση του σημαντικού τουριστικού, πολιτιστικού, ιστορικού, θρησκευτική, φυσικού και περιβαλλοντικού της πλούτου σε διεθνείς και εγχώριες εκθέσεις, στο πλαίσιο του σχεδίου τουριστικής προβολής.
Μία ακόμη σημαντική παρουσία, ήταν αυτή στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΜΙΤΤ 2017 που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα (14 - 16 Μαρτίου), η οποία θεωρείται ως η πέμπτη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση παγκοσμίως και συμμετείχαν πάνω από 1.600 περίπτερα από όλο τον κόσμο, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε τους 300.000.
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας φιλοξενήθηκε στο περίπτερο του ΕΟΤ, που βρισκόταν σε περίοπτη θέση στη Διεθνή Έκθεση, ανάμεσα σε άλλες Περιφέρειες, τουριστικά πρακτορεία και επιχειρήσεις από τον τομέα του τουρισμού.





Εκπροσωπήθηκε από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Χρήστο Μπούνια, στελέχη της Περιφέρειας, καθώς και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της ΠΔΕ, οι οποίοι καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης συνομίλησαν με στελέχη τουρισμού, τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους, bloggers και παρουσίασαν τις δυνατότητες για τουρισμό στην Περιφέρεια καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Στα εγκαίνια του περιπτέρου την πρώτη μέρα της λειτουργίας της έκθεσης, παραβρέθηκε μεταξύ άλλων εκπροσώπων του ΕΟΤ, ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Μόσχα Ανδρέας Φρυγανάς, όπου και παρέθεσε δεξίωση στην Πρεσβεία. Εκεί ο κ. Μπούνιας, διαβίβασε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς και την στήριξη του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Αποστόλου Κατσιφάρα,  στο δύσκολο έργο  που πραγματοποιεί στην Ρωσία και του μετέφερε ανοιχτή πρόσκληση για επίσκεψη στην Περιφέρεια.