Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Αρωγός στο εργαστήρι νέων με αναπηρία Παναγία Ελεούσα η τοπική ΕΛ.ΑΣ.

Σήμερα Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017, την Έδρα – Α΄ Εκπαιδευτική Μονάδα του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι, επισκέφθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής - Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, Ανδρέας Τσαπικούνης, με τη συνοδεία της Αστυνόμου Α΄ - Προϊσταμένης Επιτελείου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, Ευανθίας Τζώτζου και της Ανθυπαστυνόμου – Υπασπίστριας Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, Βασιλικής Τυρολόγου.

Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους του Εργαστηρίου, όπου εντυπωσιάστηκαν με τα εργοτεχνήματα των εκπαιδευομένων νέων μας από τα τμήματα κατάρτισης και συνομίλησαν με τους νέους μας, οι οποίοι τους επεφύλαξαν εγκάρδια υποδοχή.

Ο κ.Τσαπικούνης εξήρε το έργο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» και υποσχέθηκε ότι θα σταθεί αρωγός στο έργο, οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί.

"Η ευγενική αυτή πρωτοβουλία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ μας χαροποίησειδιαίτερα. Η ενέργεια αυτή καταδεικνύει αρετές όπως ευαισθησία, αλληλεγγύη και ενδιαφέρον προς τα άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες που το πρόβλημά τους διαρκεί όσο και η ζωή τους.

Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ευχαριστεί θερμότατα και εύχεται Υγεία, Δύναμη και Επιτυχία στο δύσκολο και σπουδαίο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας." σημειώνεται σε ανακοίνωση του ΔΣ του Εργαστηρίου.