Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Παυσανίας Παπαγεωργίου: "Η ελπίδα έφθασε!"

Φίλες και φίλοι,
Η ελπίδα έφτασε! Όμως, εμείς που δώσαμε τη μάχη για τον ερχομό της δεν έχουμε ούτε ένα λεπτό για ανάπαυση και εφησυχασμό. Ο προεκλογικός μας αγώνας ήταν μια συλλογική προσπάθεια στην οποία κλήθηκε ο καθένας μας, ανάλογα με τις ικανότητές του και τα χαρακτηριστικά του, να προσφέρει όλες του τις δυνάμεις για την επίτευξη του κοινού μας στόχου. Την επαναφορά της αξιοπρέπειας, της δημοκατίας και της δικαιοσύνης. Σήμερα, που το πρώτο βήμα έχει ήδη γίνει, χρεωνόμαστε δύο ακόμα υποχρεώσεις: να αγωνιστούμε για να γίνουν πράξη όσα υποσχεθήκαμε και να συνεχίσουμε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της κοινωνίας και όσων στάθηκαν πλάι μας στον δίκαιο αγώνα. Πρέπει και θα είμαστε η φωνή των συμπολιτών μας.
Κάθε συλλογικός αγώνας, όμως, πραγματοποιείται μέσα από μικρές, προσωπικές θυσίες και μάχες. Για τον λόγο αυτό, θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά όσους ακούμπησαν τις ελπίδες τους στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και τους γνώρισα από κοντά. Ευχαριστώ τους  συνδημότες μου στον δήμο της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου που αγκάλιασαν με κάθε τους δύναμη την προσπάθειά μας σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα. 




Από το Αιτωλικό ως το Ευηνοχώρι και από το Νεοχώρι ως τα Ελληνικά. Ευχαριστώ τους Δημότες της Ναυπάκτου που επέλεξαν να είμαστε μαζί στον κοινό αγώνα, όχι μόνο κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά και μετά τις εκλογές. Ευχαριστώ τους συμπολίτες μας στους υπόλοιπους Δήμους της Αιτωλοακαρνανίας, στο Ξηρόμερο, το Θέρμο, τη Βόνιτσα, την Αμφιλοχία και το Αγρίνιο που αναζήτησαν από μόνοι τους την επαφή μαζί μου και χτίσαμε μια επικοινωνία που πιστεύω ότι δεν θα πάψει ποτέ να εκφράζει την αναζήτηση των ανθρώπων για γνήσιο πολιτικό λόγο.
Εύχομαι καλή δύναμη στους δύο επανεκλεγμένους βουλευτές μας και καλό αγώνα για την επίτευξη μιας δίκαιης κοινωνίας για όλους μας. Η ελπίδα έφτασε.       

Παυσανίας Παπαγεωργίου
Υπ. βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ