Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Κοντά στους πολίτες η Παρασκευή Κατσιώπη

Πολλά χωριά της Αιτωλοακαρνανίας επισκέφτηκε μέχρι τώρα η Παρασκευή Κατσιώπη, υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Προτίθεται εξάλλου να έρθει σε επαφή με όσους περισσότερους πολίτες επιτρέψει ο ελάχιστος προεκλογικός χρόνος ώστε να ενημερωθεί για τις απόψεις τους.

Σε χθεσινές επαφές της με τους κατοίκους χωριών του Βάλτου αλλά και σε σημερινές σε χωριά του Ξηρομέρου, έγινε κοινωνός των τοπικών ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες , των προβληματισμών και των ανησυχιών τους.

Η κυρία Παρασκευή Κατσιώπη υπογράμμισε την κρισιμότητα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου τονίζοντας παράλληλα πως δεν πρέπει η χώρα να παρασυρθεί από τον λαϊκισμό και να αναλάβει το ρίσκο να καταλήξει χαμένη μια πενταετία θυσιών.

 

Σημείωσε πως η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη των μεγάλων και δικαιωμένων επιλογών και στην κρίσιμη αυτή καμπή παραμένει η μόνη δύναμη ευθύνης και σιγουριάς για την χώρα.

Αναφέρθηκε επίσης επιγραμματικά σε βασικούς άξονες του προγράμματός της ΝΔ , το οποίο περιλαμβάνει ένα πλήρες αναπτυξιακό σχέδιο, ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που φέρνουν ανταγωνιστικότητα , ένα πρόγραμμα φορολογικών μειώσεων σε όλους τους τομείς και την ανασυγκρότηση του κοινωνικού κράτους.

Συμπέρασμα εξάλλου των επισκέψεων της Παρασκευής Κατσιώπη είναι πως η υποψηφιότητά της μέχρι τώρα τυγχάνει θετικής ανταπόκρισης από τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας.