Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

"Δυσάρεστη έκπληξη" για Αναγνωστόπουλο η συμμετοχή Αντωνοπουλου στη λίστα του ΠΑΣΟΚ

Άρχισαν οι τριβές στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία, μετά την γνωστοποίηση, έστω και ανεπίσημα της υποψηφιότητας του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Αντωνόπουλου. Αντιδράσεις υπάρχουν όχι μόνον στο εσωτερικό του κόμματος από μέλη και ψηφοφόρους, αλλά ακόμη και μέσα στους κόλπους του ψηφοδελτίου που ακόμη δεν έχει κλείσει.
Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο ευχάριστα δεν άκουσε την είδηση της τελευταίας στιγμής ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου και υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εκλογές κ. Γιάννης Αναγνωστόπουλος, περί υποψηφιότητας του επίσης γιατρού και πρ. Αντπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κ. Βασίλη Αντωνόπουλου.

Σε επικοινωνία που είχε το agriniopress.gr με τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, εκείνος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του στο άκουσμα της είδησης για την υποψηφιότητα Αντωνόπουλου, χαρακτηρίζοντάς την μια «κακή έκπληξη».
Να θυμίσουμε πως στο ΠΑΣΟΚ μέχρι στιγμής φέρεται να έχουν «κλειδώσει» οι υποψηφιότητες των: Δημήτρη Κωνσταντόπουλου από τη Ναύπακτο, Γιάννη Αναγνωστόπουλου, ιατρού και πρώην δημάρχου Μεσολογγίου, του Γρ. Τζαμαλή, αγροτοσυνεταιριστή και τ. δήμαρχου Στράτου, του Π. Τρυφιάτη, πολιτευτή από το Ξηρόμερο, Βασίλη Αντωνόπουλου, ιατρού, πρώην Αντιπεριφερειάρχη, του Περιφερειακού Συμβούλου και ιατρού Γ. Χριστογιάννη και της Άννας Ροκοφύλλου, δικηγόρου και πρώην Περιφερειακής Συμβούλου Αττικής


Η δυστοκία στο τοπικό ΠΑΣΟΚ φαίνεται πάντως πως συνεχίζεται, παρά τις «επιστρατεύσεις» που έγιναν. Απομένουν δυο ακόμη υποψηφιότητες και το θέμα φαίνεται να «κολλάει» κυρίως στην ανεύρεση γυναίκας.

Αναδημοσίευσης από το agriniopress.gr