Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Πολύς ο κόσμος στην συγκέντρωση του Μάριου Σαλμά στην Αθήνα

Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, πραγματοποίησε την προεκλογική του ομιλία στους ετεροδημότες της Αθήνας, ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και υποψήφιος βουλεύτης Αιτωλοακαρνανίας, κ. Μάριος Σαλμάς, το Σάββατο 17 Ιανουαρίου.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Σαλμάς αναφέρθηκε στο έργο της κυβέρνησης ,δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις μεταρρυθμίσεις που βοήθησαν την χώρα να βγει από το αδιέξοδο. Παράλληλα, τόνισε τις ασάφειες από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και τον κίνδυνο να μπει η χώρα σε νέες περιπέτειες από τέτοιου είδους πολιτικές.


 

Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του στο σημαντικό έργο που επιτεύχθηκε στο Υπουργείο Υγείας όπως οι μειώσεις δαπανών, η μείωση στις τιμές των φαρμάκων, ο εξορθολογισμός του τομέα της δημόσιας Υγείας.

Συγκινητική ήταν η στιγμή όταν τον κ. Σαλμά προλόγισαν η κόρη του Έλλη και ο γιός του Αντώνης.

Στην ομιλία το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Αγρινίου κ.Γιώργος Παπαναστασίου, ο δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνστανταράς, ο πρώην βουλεύτης της Ν.Δ. κ.Σπύρος Λιβανός, ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας κ.Θόδωρος Κωλέτης, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ.Μιχάλης Βλασταράκος, ο πρόεδρος του ΚΕΣΥ κ.Παναγιώτης Σκανδαλάκης, επιχειρηματίες από τον χώρο της υγείας, διοικητές νοσοκομείων καθώς και πλήθος κόσμου.