Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Γ. Μενουδάκου: "Οι υποψήφιοι με το Ποτάμι πρεσβεύουν το νέο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΘΟΣ"


Γ. Μενουδάκου: "Στην Αιτωλοακαρνανία το Ποτάμι έχει το πιο όμορφο ψηφοδέλτιο"
«Από τα πιο όμορφα ψηφοδέλτια του Ποταμιού ανά την Ελλάδα! Αυτό της Αιτωλοακαρνανίας. Άνθρωποι νέοι, όμορφοι στη ψυχή και στα όνειρα, αντιπροσωπευτικό δείγμα του έγγειους παραγωγικού δυναμικού της χωράς μας.
9 Υποψήφιοι βουλευτές που πρεσβεύουν αυτό το νέο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΘΟΣ που φέρνει το Ποτάμι στη πολιτική σκηνή της χωράς» τόνισε μεταξύ άλλων η υποψηφία βουλευτής Επικρατείας με «Το Ποτάμι», Γιούλη Μενουδάκου κατά τη παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στην εκδήλωση που έγινε στο εκλογικό κέντρο «του Ποταμιού», στο Μεσολόγγι.

Στην ίδια εκδήλωση χαιρετισμούς απηύθυναν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος, ενώ ανάλογη εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη στο Αγρίνιο.

Να σημειωθεί ότι η Γιούλη Μενουδάκου διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με το Μεσολόγγι αφού είναι παντρεμένη με τον γνωστό επιχειρηματία Νίκο Κοντογεώργο (σ.σ. ιδιοκτήτη των καταστημάτων Plaza και Τουρλίς) και κατά συνέπεια γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα της περιοχής.



Η Νίκη Φούντα με υποστηρικτές του "Ποταμιού"
Επαγγελματικά η Γιούλη Μενουδάκου είναι υπεύθυνη μεταμοσχεύσεων του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και από τα πιο δραστήρια στελέχη του.
Με αυτή την ιδιότητα γνώρισε κάποτε και τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος τότε δημοσιογραφούσε στους «Πρωταγωνιστές» και θέλησε να δει από κοντά μια μεταμόσχευση. «Γνωριστήκαμε σε ένα χειρουργείο όπου γινόταν δωρεά οργάνων», εξηγεί η Γιούλη Μενουδάκου, μια γοητευτική κοπέλα με σπουδές στην ΑΣΟΕΕ και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Για τους συναδέλφους της θεωρείται η «ψυχή» του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων.