Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Βενιζελος από το Μεσολόγγι: "Εάν εφαρμοστούν τα όσα ακούγονται τότε το ΣΟΚ θα είναι ανάλoγο με του 2010" (VIDEO)



Το Μεσολόγγι επισκέφτηκε σήμερα στο πλαίσιο προεκλογικής του περιοδείας στην Αιτωλοακαρνανία, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Συνοδευόμενος από υποψήφιους βουλευτές του κόμματος του και παρουσία του πρώην υπουργού Χρίστου Βερελή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφτηκε την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσολογγίου Ναυπακτίας όπου και συναντήθηκε με τη διοίκηση και εργαζόμενους.
Σε δηλώσεις του ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου τονίζοντας, τους φόβους του για αυτά που θα γίνουν εάν επιβεβαιωθεί το δημοκοπικό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ.




«Φοβάμαι ότι εάν εφαρμοστούν οι πολιτικές που εξαγγέλλονται η κοινωνία θα βιώσει ένα σοκ ανάλογο αυτού που αισθάνθηκε το 2010, στο ξεκίνημα της κρίσης» τόνισα χαρακτηριστικά.
Επίσης ο κ. Βενιζέλος  ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και πρόσθεσε ότι χρήσιμη ψήφος για την παράταξη είναι η ψήφος που πέφτει στο ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, τόνισε σ΄ αυτό το σημείο: «Το λέω αυτό γιατί υπάρχουν ορισμένα μικρά προβλήματα, αλλά βλέπετε τα προβλήματα αυτά δεν δίνουν τη μάχη τους εδώ, αλλά προτίμησαν να την δώσουν αλλού».

Το απόγευμα ο κ. Βενιζέλος θα μιλήσει σε συγκέντρωση του κόμματός του στο Αγρίνιο.

Ακολουθεί απόσπασμα των δηλώσεων του κ. Βενιζέλου: