Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Ικανοποιητική η συγκέντρωση Βενιζέλου στο Αγρίνιο (VIDEO)


O Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μίλησε απόψε σε φίλους και μέλη του ΠΑΣΟΚ στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου σε μια συγκέντρωση που κρίθηκε ικανοποιητική.
Πριν από την ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου,  χαιρετισμό έκανε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Κωστακόπουλος που έκανε λόγο για διπλή μάχη “ενότητας ενάντια σε ανιστόρητες προσωπικές στρατηγικές και αθέμιτες πολιτικές φιλοδοξίες, με μόνο περιεχόμενο την προσωπική επιβίωση, αλλά και μάχη της ευθύνης και τη αλήθειας».
O κ..Βενιζέλος παίρνοντας τον λόγο απηύθυνε κάλεσμα προς «προοδευτικούς» και «δημοκρατικούς» ψηφοφόρους που νιώθουν αβεβαιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ και που δεν μπορούν να ψηφίσουν ένα κόμμα σαν τη ΝΔ, Από το στόχαστρό του δεν διέφυγε δε και το Ποτάμι που φιλοδοξεί, όπως είπε, να είναι τρίτο κόμμα αλλά έχει μέσα του από “κάτι σαν ΔΗΜΑΡ μέχρι σκληρούς νεοφιλελεύθερους και απολίτικους”.



Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε ειδική αναφορά στην Αιτωλοακαρνανία, ως μια περιοχή που είχε πάντα μέσω στην καρδιά της τον Ανδρέα Παπανδρέου, «τον ιδρυτή και ιστορικό ηγέτη του κινήματος», λέγοντας πως “ο Ανδρέας είχε πάντα τις περιοχές αυτές στην καρδιά και τον νου του».
«Το ερώτημα ποιο κόμμα θα είναι πρώτο, ποιο δεύτερο δεν είναι το μείζον σε αυτές τις εκλογές. Δυστυχώς μετά την κρίση οι αποφάσεις είναι κρίσιμες και διλήμματα έχουν ιστορικό βάρος και βάθος γιατί κρίνεται η ίδια η ύπαρξη του έθνους”.
Έκανε ειδική αναφορά στις 100 δόσεις, τα μέτρα για τους αναπήρους και το εγγυημένο εισόδημα ενώ για την κόντρα των δύο μονομάχων μίλησε για «τεχνητή πόλωση μεσαίου επιπέδου». “Από την μία ο άγαρμπος βίαιος εκφοβισμός που επαγγέλλεται η Ν.Δ. και από την άλλη αυτόν τον αφελή και κουτοπόνηρο εφησυχασμό του ΣΥΡΙΖΑ που έχει πείσει μια μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης, πως όλα είναι απλά και εύκολα. Τώρα που εμείς λέμε ότι σε λίγο καιρό βγαίνουμε από το μνημόνιο, εκείνοι υπόσχονται τα αίτια της κρίσης, την αναπαραγωγή της!», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Χαρακτήρισε πολύ σημαντική την τρίτη εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και έκλεισε με μερικές συγκινησιακά φορτισμένες φράσεις όπως: «Το αντίβαρο είναι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ. Στο ΠΑΣΟΚ με τον πράσινο ήλιο, το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Πάρτε την υπόθεση στα χέρια σας.Σας έχω μεγάλη εμπιστοσύνη, γιατί το βλέπω στα μάτι σας πως ξέρετε ότι το έθνος στηρίζεται πάνω μας»!

Αναδημοσίευση από το agrinionews.gr

H ομιλία ξεκινά από το 6:00