Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Στην Πάτρα σήμερα ο Γ. Παπανδρέου

Κορυφώνεται η προεκλογική εκστρατεία του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στην Αιτωλοακαρνανία. Tην Τετάρτη 21 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μεσολόγγι, όπου και μίλησαν οι υποψήφιοι βουλευτές.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και από τους υποψηφίους μεταφέρθηκε η εμπειρία τους από τις περιοδείες που πραγματοποιούν σε όλη την Αιτωλοακαρνανία και εκφράστηκε η αισιοδοξία για την επίτευξη των στόχων του Κινήματος σε αυτήν την προεκλογική περίοδο, τόσο σε εθνικό όσο και σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας.

Τονίστηκε μεταξύ άλλων πως πέρα από τις όποιες διαφωνίες, υπάρχει σημαντική μερίδα κόσμου που θέλει να μάθει τους λόγους και την ιστορική αναγκαιότητα που υπήρχε για την δημιουργία ενός Κινήματος αξιών, ενός πολιτικού σχηματισμού που θα προέρχεται από τους ίδιους τους πολίτες, που θα λέει την αλήθεια και θα την υπερασπίζεται, που θα διασφαλίσει, από την επόμενη βουλή κιόλας, τις προϋποθέσεις εκείνες για την συνέχιση των αλλαγών που βίαια σταμάτησαν και στη συνέχεια αποδομήθηκαν την περίοδο 2012 – 2014. Ως ένας φορέας που πρεσβεύει την ανάγκη συνεργασιών και συναίνεσης . Μιας συνεργασίας ουσίας όμως, που δεν θα περιορίζεται στο μοίρασμα καρεκλών, αλλά που θα βασίζεται σε ένα Ελληνικό Σχέδιο μεγάλων προοδευτικών μεταρρυθμίσεων και θα αποτελέσει τη βάση μιας διαπραγμάτευσης με τους εταίρους μας για την ασφαλή έξοδο από το πρόγραμμα στήριξης και την ελάφρυνση του χρέους. Σε αυτό το πλαίσιο το Κίνημα έχει καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση.

Ανάλογη εκδήλωση έγινε χθες στο Αγρίνιο ενώ για σημερα απευθύνεται κάλεσμα στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του προέδρου του Κινήματος που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου στις 7:30 μ.μ. στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ στην Πάτρα.