Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Νίκη Φούντα: "θα παλέψουμε να κατακτήσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών"

Δεν κατάφερε "Το Ποτάμι" με εκλέξει βουλευτή στην Αιτωλοσκαρνανία και έτσι η Νίκη Φούντα δεν επανεκλέγεται, παρά το γεγονός οτι καταλαμβάνει την 1η θέση στη σταυροδοσία του κομματός της στην Αιτωλοακαρνανία.

Σε ανάρτησή της στο Facebook δηλώνει οτι θα συνεχιστεί η προσπάθεια "του Ποταμιού".

Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Ευχαριστώ από καρδιάς όσους με εμπιστεύτηκαν και τίμησαν με την ψήφο τους, σε αυτή την δύσκολη και πολωμένη κατάσταση. Όλους και τον καθένα χωριστά. Για μένα ο τελευταίος χρόνος ήταν πολιτικά εξαιρετικά δύσκολος και η εμπιστοσύνη του κόσμου μου δίνει και πάλι δύναμη, κουράγιο και τεράστιο αίσθημα ευθύνης.

Το ΠΟΤΑΜΙ, σε έναν Νομό που τα ποσοστά ΠΑΣΟΚ και ΚΙΔΗΣΟ ήταν πολύ υψηλά, από τα υψηλότερα σε εθνικό επίπεδο, δεν κατάφερε να βγάλει βουλευτική έδρα. Θα παλέψουμε από εδώ και πέρα να κατακτήσουμε ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη του κόσμου και να τον πείσουμε πως υπάρχει εναλλακτική για τον Τοπο μας. Με "καθαρές" πολιτικές και πρόσωπα.

Ευχαριστώ και τους συνυποψηφίους μου, για την αποδοχή και τη συνεργασία μας.

Συγχαρητήρια στον ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά για την μεγάλη νίκη, συγχαρητήρια σε όσους εκλέχθηκαν αλλά κυρίως σε όσους πάλεψαν για τα πιστεύω τους. Σε κάθε υποψήφιο που έκανε έναν υγιή και "καλό" αγώνα. Έρχεται πολλή δουλειά, από σήμερα κιόλας....

Μετά και μέσα από την προηγουμενη κοινοβουλευτική θητεία και την "άλλη Αιτωλοακαρνανία" που γνώρισα, δεν θα μπορέσω ποτέ πια να παραμείνω ως "παρατηρητής". Μέσα από κοινωνικές δράσεις και ομάδες/φορείς, μέσα απο πολιτικά και κοινωνικά Ποτάμια, θα συνεχίσω να υπηρετώ την Αιτωλοακαρνανία και τους πολίτες της.

Ευχομαι η νέα Βουλή να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Ευχομαι αυτή την φορά να κερδίσει η χώρα. Και για τον Τόπο μου εύχομαι να μην ξαναδω τόσο υψηλά ποσοστά για την Χρυσή Αυγή, αλλά και να δω καλύτερους βουλευτές. Που δεν αδιαφορούν. Που δουλευουν και νοιάζονται. Και για τους πολίτες εύχομαι να συνειδητοποιήσουν πως μόνο αυτούς πρεπει να επιβραβεύουμε ως πολιτικούς με την ψήφο μας -και μόνο αυτούς να "ανεχόμαστε", πόσο μάλλον να οραματιζόμαστε μαζί τους.

Για λίγο όραμα λοιπόν... Καλή μας δύναμη. Καλή "νέα σελίδα"."