Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

«Της Εξόδου / κεράκια ακόμη αναμμένα…» η έκθεση ζωγραφικής του Χρ. Μποκόρου στο "Κατράκειο"

 

Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Χρήστου Μποκόρου με τίτλο: «Της Εξόδου / κεράκια ακόμη αναμμένα…», έγιναν την περασμένη Παρασκευή 27 Μαρτίου, στο Κέντρο Χαρακτικών Τεχνών – Μουσείο «Βάσω Κατράκη» στο Αιτωλικό.

Τον κορυφαίο Έλληνα ζωγράφο προλόγισε ο επιμελητής της έκθεσης Βασίλης Αρτίκος, κάνοντας αναφορά στο έργο και την διαδρομή του, ενώ στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Ν. Καραπάνος καλωσορίζοντας τον καλλιτέχνη, σημείωσε πως ο χώρος που επελέγη να πραγματοποιηθεί η έκθεση η οποία είναι ενταγμένη στις Γιορτές Εξόδου, αποτελεί απόδειξη πρόθεσης της δημοτικής αρχής για πολιτιστική συνεργασία με την δημοτική ενότητα του Αιτωλικού, η οποία διαθέτει την ανάλογη υποδομή, αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό να την υποστηρίξει.

 

Στην ομιλία του, ο Χρήστος Μποκόρος αναφέρθηκε στο Μουσείο που φέρει το όνομα της Βάσως Κατράκη, εκφράζοντας την επιθυμία ο χώρος ν αναδειχθεί όπως αξίζει στην μεγάλη χαράκτρια.

Η έκθεση, θα διαρκέσει έως την 26η Απριλίου και είναι ανοικτή στο κοινό καθημερινά από 11.00 π.μ. έως 13.00 και απόγευμα από 18.00 έως 21.00.

Φωτό: Μιχάλης Κότσαρης

Για περισσότερες φωτό πατήστε εδώ