Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

"All-star game Αιτωλοακαρνανίας" στο Μεσολόγγι την "Τετάρτη του Πάσχα"

Ένα νέο αθλητικό θεσμό εγκαινιάζει φέτος ο Δήμος ΙΠ Μεσολογγίου, που αφορά την διεξαγωγή αγώνα καλαθοσφαίρισης, όπου οι δύο ομάδες που θα συμμετέχουν, θ αποτελούνται από επιλεγμένους αθλητές των ομάδων του νομού.

Η κορυφαία αθλητική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Ι.Π. Μεσολογγίου την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015 και ώρα 5.00 μ.μ., ενώ η διοργάνωσή της γίνεται με πρωτοβουλία του Δήμου και τη συνεργασία της ΕΣΚΑΒΔΕ. Με τα έσοδα του αγώνα, θα υποστηριχθούν φιλανθρωπικοί σκοποί.

Πέρα από το αγωνιστικό μέρος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης διαγωνισμούς δεξιοτεχνίας αθλητών, ενώ θα γίνουν απονομές αναμνηστικών στους συμμετέχοντες. Στον αγώνα basket που θα διεξαχθεί, η κάθε ομάδα θα περιλαμβάνει αντίστοιχα Αιτωλοακαρνάνες και αθλητές που προέρχονται από άλλες περιοχές, αλλά ανήκουν στο δυναμικό ομάδων από το νομό μας.

Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Ν. Καραπάνος μιλώντας για την διοργάνωση σημειώνει ότι «Ο αθλητισμός αποτελεί μέρος του πολιτισμού αυτής της πόλης και του Δήμου μας. Στην κατεύθυνση αυτή, φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε έναν ακόμη θεσμό, ο οποίος θα ανήκει δικαιωματικά στη νέα γενιά του τόπου μας».

Ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ Κων/νος Νικάκης επισημαίνει σε δήλωσή του πως «Η αθλητική συνάντηση γίνεται με την αγαστή συνεργασία του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και αποτελεί μια προσφορά του αθλητισμού ο οποίος μπορεί να ενώσει όλα τα κομμάτια της κοινωνικής μας ζωής. Προσκαλούμε τον κόσμο να υποστηρίξει την πρωτοβουλία , την οποία η κοινωνία μας έχει ανάγκη».