Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Αύριο Πέμπτη 9/1 στο Αγρίνιο η τελευταία πράξη της τραγωδίας


Η τελευταία πράξη της χθεσινής τραγωδίας από τη μοιραία σύγκρουση λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας με νταλίκα λίγο πριν τη Θεσσαλονίκη θα εκτυλιχθεί αύριο στο Αγρίνιο, όπου θα κηδευτεί η 20χρονη φοιτήτρια της Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου.
Σήμερα Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, στο Μεσολόγγι, σε πάνδημο κλίμα, χιλιάδες κόσμου είπαν το τελευταίο αντίο, στην 23χρονη φοιτήτρια του τμήματος Αγρονόμων Τοπογράφων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το βουβό πλήθος αποχαιρέτησε την Ειρήνη Τριανταφύλλου, με όλους να αναρωτιούνται: «Γιατί τόσο άδικη και απρόσμενη φυγή;»  
Οι καθηγητές της στο Πανεπιστήμιο, μόλις πληροφορήθηκαν τον θάνατο της Ειρήνης σε ψήφισμά τους που υπογράφει ο πρόεδρος του τμήματος κ. Δ. Τσούλης αναφέρουν:



«Με μεγάλη οδύνη πληροφορηθήκαμε τον άδικο χαμό της τελειόφοιτης φοιτήτριας του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του ΑΠΘ Ειρήνης Τριανταφύλλου σε τροχαίο δυστύχημα.
Με την καθημερινή της παρουσία στις αίθουσες, την επιμέλεια και συνέπειά της, την έμφυτη ευγένεια που τη διέκρινε και το χαμογελαστό της πρόσωπο θα μείνει σε όλους αξέχαστη.

Καλό ταξίδι Ειρήνη