Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Θανατηφόρα σύγκρουση λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας με νταλίκα στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με την τροχαία, ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλ/νίας έπεσε στο πίσω μέρος φορτηγού, με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, που ήταν σταθμευμένο στο δεξί μέρος του δρόμου λίγο πριν τις 4 το απόγευμα. 
Δυο γυναίκες νεκρές και 22  τραυματίες, είναι ο νεότερος και μη επιβεβαιωμένος απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, σε απόσταση 200 χιλιομέτρων από τα διόδια Νέων Μαλγάρων, με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη. .
Σύμφωνα με την τροχαία, το λεωφορείο του ΚΤΕΛ έπεσε στο πίσω μέρος φορτηγού, με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, που ήταν σταθμευμένο στο δεξί μέρος του δρόμου.
Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν οχτώ ασθενοφόρα, που μεταφέρουν αυτήν την ώρα τους τραυματίες σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, ενώ η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα εισόδου προς την πόλη.
Να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανιας σε διάστημα 5 ημερών αφού την περασμένη Πέμπτη 2/1/2014 στο Περιθώρι είχαμε σύγκρουση λεωφορείου με Ι. Χ. , ενώ και τον περασμένο μήνα είχαμε σύγκρουση λεωφορείου του ΚΤΕΛ με Ι.Χ. έξω από το νοσοκομείο Αγρινίου με θύματα τους οδηγούς των δύο Ι.Χ..  
Με πληροφορίες από το seleo.gr