Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Κύριε Χρυσοχοΐδη, όταν κάποιος υψώνει τη φωνή είναι "Χρυσαυγίτης"; (VIDEO)


Γράφει ο Θεοφύλακτος Σπατούλας
Δημοσιογράφος

Λοιπόν θα είναι ιδιαίτερη χαρά μου να διαβάσει αυτό το κείμενο ο κ. Χρυσοχοίδης η κάποιος απο το επιτελείο του. Θα ήθελα κύριε Υπουργέ να σας ρωτήσω όταν κάποιος, σας υψώνει τη φωνή του είναι "Χρυσαυγίτης"; 
Όταν δεν ξέρετε πρόσωπα και καταστάσεις το μόνο που κάνετε είναι να μειώνετε στο προσωπο των απλών πολιτών όλους εσάς που κατα τα άλλα ειστε εκει για να υπηρετείτε το συμφέρον του λαού , των πολιτών , αυτών που σας έβαλαν στη θέση αυτή. 
Αυτούς λοιπόν τους ανθρώπους βρίζετε. Αυτούς τους ανθρώπους σπρώχνετε στην άλλη άκρη. Ισως οταν αυτοί αγωνίζονταν για κάτι διαφορετικό μέσα σε μια περιοχή που τους έδειχναν με το δάχτυλο πολλοί απο τους σημερινούς Υπουργούς δεν ήξεραν για το κόμμα που εκπροσωπείτε. Πήγατε σε ενα έργο πραγματικό "γιοφύρι της Αρτας". 
Ο κόσμος αυτός περιμένει να παρει τα χρηματά του για τα κτήματα που "έκοψε" ο δρόμος . 
Δεν ζητιανεύουν απλώς να ξέρετε ότι η υπομονή έχει και τα οριά της, το ποτήρι έχει ξεχειλήσει και δεν στάζει, αλλά τρέχει όπως λένε εκει στην περιοχή όπου πήγατε. 
Αυτοί οι άνθρωποι δεν καθονται σε δερμάτινες καρέκλες, αλλά τις πληρώνουν για να κάθονται όσοι έχουν ορκιστεί να τους υπηρετούν. Καλό σας βράδυ .

Σ.σ. Ανάλογη ήταν η απάντηση πριν τρία χρόνια του τότε κυβερνητικού εκπροσώπου Γ. Πεταλωτή για την "υποδοχή" του Χ. Καστανίδη στο Μεσολόγγι, ο οποίος είχε γίνει δέκτης έντονων αποδοκιμασιών για το ζήτημα του Εφετείου (διαβάστε εδώ)