Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

Π. Παπαδόπουλος: "Κύριο μέλημά της είναι να αφουγκραζόμαστε τουςπολίτες"

Με την ευκαιρία της παρουσίασης χθες στο Νεοχώρι Οινιαδών, της διακύρηξης του συνδυασμού του, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου, Π. Παπαδόπουλος δήλωσε:
"Πραγματοποιήθηκε στις 12.1.2014 η δεύτερη κατά σειρά παρουσίαση της Ιδρυτικής Διακήρυξης του συνδυασμού μας στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Οινιαδών, με τη συμμετοχή πλήθους δημοτών και φορέων της περιοχής.
Η δεύτερη αυτή συζήτηση – παρουσίαση χαρακτηρίστηκε από εποικοδομητικές προτάσεις που θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην καλύτερη επεξεργασία των θέσεων και του προγραμματικού σχεδιασμού που αφορά τον πρώην Δήμο Οινιαδών και ειδικότερα τη Δημοτική Κοινότητα Νεοχωρίου. Ευχαριστούμε όσους παραβρέθηκαν αλλά και αυτούς που μας έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης και προτάσεις.
Στα πλαίσια της παραπάνω διαδικασίας δηλώνουμε ότι συνεχίζουμε απαρέγκλιτα την πορεία της αυτοδιοικητικής μας κίνησης που κύριο μέλημά της είναι να αφουγκραζόμαστε τους πολίτες και να συνδιαμορφώνουμε  τον προγραμματικό μας σχεδιασμό δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα σε κάθε εφικτή και υλοποιήσιμη επισήμανση και υπόδειξή τους".