Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Εντυπωσιακή η παρουσία της φιλαρμονικής "Ιωσήφ Ρωγών" στην ΆρταΓια πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το Μεσολόγγι εκπροσωπήθηκε με την φιλαρμονική του Μουσικού Ομίλου «Ιωσήφ Ρωγών».  στις λατρευτικές εκδηλώσεις για την Αγία Θεοδώρα που έγιναν το περασμένο Σάββατο 10/3,  στην Άρτα.
Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια η ιστορική πόλη της Ηπείρου γιόρτασε την «Βασίλισσα» της και πλήθος κόσμου συμμετείχε στις λατρευτικές εκδηλώσεις και τη λιτανεία της εικόνας της Αγίας Θεοδώρας.
Στις εκδηλώσεις παρέστησαν μεταξύ άλλων, η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης και βουλευτής Άρτας Όλγα Γεροβασίλη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και βουλευτής Βασίλης Λεβέντης, οι βουλευτές Άρτας Βασίλης Τσίρκας και Γιώργος Στύλιος, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς, θεματικοί Αντιπεριφερειάρχης, Δήμαρχοι όμορων Δήμων, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Κωνσταντίνος Σκούμας, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και φορέων της περιοχής.