Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

Η "ΘΥΡΑ 2" της ΑΕΜ για τη νέα χρονιά...

Επιτέλους κάποιοι από τους ντόπιους επιχειρηματίες της πόλης έδειξαν ενδιαφέρον για την ΑΕΜ. Μιλάμε για τον Γιώργο Παγούρα και τον Γιώργο Μέρη, ιδιοκτήτες γνωστής καφετέριας στην πόλη μας, στους οποίους ανήκει τώρα πια η ομάδα μας.
Δεν πετάμε στα ουράνια, αλλά ούτε είμαστε με κάτω το κεφάλι. Ο κόσμος (όσοι έχουν απομείνει να αγαπάνε πραγματικά την ΑΕΜΑΡΑ) και ο χρόνος θα τους κρίνει. Εμείς απλά θέλουμε να τους τονίσουμε κάποια πράγματα.
Πρέπει να ξέρουν ότι έχουν στα χέρια τους ομάδα με πολύ βαριά φανέλα. Είναι αναγκασμένοι να δείξουν ζήλο και αγάπη γι’ αυτό που θα προσπαθήσουν να κάνουν. Θέλουμε έργα και όχι λόγια, κάντε ξανά τον κόσμο της ΑΕΜΑΡΑΣ να χαρεί. Θα είμαστε κοντά σας, αλλά και εσείς θα πρέπει να μας «τραβήξετε» δίπλα από μόνοι σας.
Μην ξεχνάτε ότι ο κόσμος μας τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από την ομάδα, βλέποντας το χάλι στο οποίο βρίσκεται. Βάλτε δύο στοιχήματα στους εαυτού σας, να ξαναπάτε όσο μπορείτε εσείς πιο ψηλά την ΑΕΜ και να φέρετε πίσω την κόσμο στο γήπεδο. Θέλουμε να τα δώσετε όλα, ώστε η αγαπημένη μας ομάδα να επανέλθει ξανά στην Δ’ εθνική κατηγορία.
Μην το δείτε ως επιχείρηση το όλο θέμα, γιατί τότε θα είναι χαμένο από χέρι το πράγμα. Δείτε το με αγάπη για την ομάδα, την πόλη και τον κόσμο.
Μην αφήσετε κανένα χωριό (γιατί από τέτοια απαρτίζεται η κατηγορία) να μας κλέψει αυτό που μόνο στην ΑΕΜ ανήκει, την άνοδο.
Καλή επιτυχία λοιπόν από την ΘΥΡΑ 2 και τους απανταχού Μεσολογγίτες όλης της υφηλίου.