Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

Μπαράζ παρεμβάσεων του Σπήλιου Λιβανού για διάφορα θέματα της Αιτωλοακαρνανίας

Αδιάκοπη είναι η Κοινοβουλευτική δραστηριότητα του Βουλευτή του Νομού μας Σπήλιου Λιβανού. Πρόσφατα κατέθεσε στη Βουλή Ερωτήσεις για το Κέντρο Υγείας Βόνιτσας, τα γεφύρια του Αιτωλικού και για τις νέες τεχνολογίες στον αγροτικό τομέα.
Με την Ερώτησή του για το Κέντρο Υγείας Βόνιτσας ο Σπήλιος Λιβανός ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό την παρέμβασή του, ώστε να καλυφθούν οι κενές θέσεις ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού, που έχουν ως συνέπεια την υπολειτουργία του εν λόγω Κέντρου.
Για τα γεφύρια του Αιτωλικού ο Σπήλιος Λιβανός ζητά την άμεση εκκίνηση των εργασιών αποκατάστασής τους, καθώς αυτά έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές από τον σεισμό της 8ης Ιουνίου και την συχνή διέλευση βαρέων οχημάτων. Επίσης, θίγει το θέμα της κατασκευής παρακαμπτηρίου δρόμου που θα απαλλάξει τα ιστορικά γεφύρια του Αιτωλικού από τον κυκλοφοριακό φόρτο.
Τέλος, ο Σπήλιος Λιβανός με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ζητά την λήψη μέτρων για την διείσδυση στον αγροτικό τομέα νέων τεχνολογιών που θα βοηθήσουν τον έλληνα αγρότη να βελτιώσει την στρεμματική απόδοση της καλλιεργούμενης γης του και να προστατέψει αποτελεσματικότερα το περιβάλλον.