Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008

Βραβείο Ευαισθησίας σε Θέματα Περιβάλλοντος από το ΕΒΕΑ στη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας & του Πρωθυπουργού




Το Βραβείο Ευαισθησίας σε Θέματα Περιβάλλοντος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, απονεμήθηκε στη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. κατά την καθιερωμένη ετήσια τελετή που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τη Δευτέρα 7 Ιουλίου, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Καρόλου Παπούλια και του Πρωθυπουργού κ. Κωνσταντίνου Καραμανλή. 

  

Το βραβείο και τον τιμητικό πάπυρο παρέλαβαν από τα χέρια του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Χρήστου Φώλια και του Προέδρου του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου οι κκ. Κριστόφ Πελισιέ Ντυ Ροζάς (Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος) και Σταύρος Σταυρής (Οικονομικός & Διοικητικός Διευθυντής). 

Στις φωτό από πάνω προς τα κάτω:

  • Το Βραβείο Ευαισθησίας σε Θέματα Περιβάλλοντος απένειμε στον κ. Κριστόφ Πελισιέ Ντυ Ροζάς - Αντιπρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας, ενώ τον σχετικό τιμητικό πάπυρο στον κ. Σταύρο Σταυρή - Οικονομικό & Διοικητικό Διευθυντή της εταιρείας, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος
  • Το θερμό χειροκρότημα του πολυπληθούς ακροατηρίου κέρδισε ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. εκφωνώντας στα ελληνικά την ευχαριστήρια ομιλία του.
  • Ο Σύμβουλος Διοίκησης της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. κ. Νίκος Χαρικιόπουλος, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. κ. Γιάννης Φρέρης, η Βουλευτής Αχαϊας κ. Νατάσα Ράγιου, η Υπουργός Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας κ. Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, ο κ. Κριστόφ Πελισιέ Ντυ Ροζάς, ο κ. Ηλίας Βλαχοδημητράκος και η Υπεύθυνη Μάρκετινγκ & Δημ. Σχέσεων της εταιρείας κ. Ανδρομάχη Σωτηροπούλου.