Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

Δυναμική αναμένεται η συμμετοχή της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας στις "Παρουσίες 2008"

Η ΟΝΝΕΔ Αχαΐας θα εκπροσωπηθεί δυναμικά και σε αυτό το καλοκαιρινό φεστιβάλ της ΟΝΝΕΔ, το οποίο με γενικό τίτλο «Παρουσίες 2008» διεξάγεται φέτος στην Αρχαία Ολυμπία το τριήμερο 18 έως 20 Ιουλίου.
Αυτή τη χρονιά, μετά από εισήγηση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Γιώργου Παπανικολάου, το φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στον πολιτισμό, στην πολιτική και στο περιβάλλον και τόπος διοργάνωσής του έχει επιλεγεί λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων που ξεκινούν σε μερικές εβδομάδες και ως ένδειξη συμπαράστασης στους πληγέντες από τις περσινές πυρκαγιές.
Οι εργασίες του Φεστιβάλ θα ανοίξουν το βράδυ της Παρασκευής με ομιλία του Πρωθυπουργού και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Καραμανλή.
Σε σχετική δήλωσή της η Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Χριστίνα Αλεξοπούλου ανέφερε μεταξύ άλλων: "Μετά την Λήμνο και την Λευκάδα με ιδιαίτερη χαρά θα συμμετάσχουμε στις εργασίες του φετινού φεστιβάλ το οποίο αναμένεται διπλά επιτυχημένο. Το μήνυμα που στέλνουμε οι νεολαίοι της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι σεβόμαστε και υπηρετούμε τις αξίες του πολιτισμού και του Ολυμπισμού, του περιβάλλοντος και της πολιτικής με κέντρο τον άνθρωπο.
Το τριήμερο αυτό θα είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας στην οποία χιλιάδες νέοι από όλη την Ελλάδα θα αποδείξουν για άλλη μια φορά ότι νοιάζονται για τους πολίτες και την κοινωνία σε πείσμα των καιρών που μας θέλουν αδιάφορους αμέτοχους και αδρανείς", κατέληξε η κυρία Αλεξοπούλου.

Για το πρόγραμμα του φεστιβάλ (πατήστε εδώ).