Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Με το 3rd ΤriΧonian Wakeboard Championship στο Αγρινίο

clip_image002Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο αγώνας 3rd ΤriΧonian Wakeboard Championship που είχαν προγραμματίσει το Ναυταθλητικό τμήμα της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου και ο Ναυτικός Όμιλος Αγρινίου σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου, στις 1-2 Οκτωβρίου 2011.

Ο καιρός, για άλλη μια φορά, δεν βοήθησε να διεξαχθεί ο αγώνας στο χώρο που είχε προγραμματιστεί, δηλαδή στις εγκαταστάσεις της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου στη θέση «ΝΤΟΥΓΡΙ» της λίμνης Τριχωνίδας.

Οι διοργανωτές βρήκαν τη λύση και μετέφεραν σκάφη, αθλητές, παράγοντες και κοινό στη Λίμνη Στράτου στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Αγρινίου, όπου τελικά πραγματοποιήθηκε ο αγώνας χωρίς κανένα πρόβλημα και με άριστες καιρικές συνθήκες.

 

clip_image004Οι αθλητές που έλαβαν μέρος από τη Λευκάδα, την Καστοριά, τα Ιωάννινα, την Πάρο, την Πάτμο και το Αγρίνιο δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το φυσικό κάλλος της περιοχής και την άψογη οργάνωση των αγώνων.

Το Αγρίνιο τίμησαν με τις διακρίσεις τους οι αθλητές: Κατοπόδης Κάρολος αθλητής της Γ.Ε.Α. με την πρώτη θέση στην Κατηγορία ανδρών, ο Γιαννόπουλος Θανάσης αθλητής του Ν.Ο.Α. και ο Γιαταγάνας Γιάννης επίσης του Ν.Ο.Α. με τη 2η και 3η θέση, αντίστοιχα, αλλά και η αθλήτρια Τουλιάτου Έλενα του Ν.Ο.Α. με την 3η θέση στην Κατηγορία open γυναικών.

Νικητής Όμιλος αναδείχθηκε ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου.

Συνολικά έλαβαν μέρος 30 αθλητές και αθλήτριες από 6 Ναυτικούς Ομίλους της Χώρας.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες, καθώς και στους διοργανωτές.