Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Σε καλό δρόμο οι διαδικασίες για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Μεσολογγίου - Ζακύνθου

Μεσολογγι ΖακυνθοςΣε καλό δρόμο φαίνεται ότι βρίσκονται οι διαδικασίες για την ακτοπλοϊκή σύνδεση του Μεσολογγίου με τη Ζάκυνθο αφού ύστερα από σειρά συσκέψεων μεταξύ των δημάρχων των δυο πόλεων δρομολογείται βήμα – βήμα η υλοποίηση του εγχειρήματος.

Ήδη, ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Παναγιώτης Κατσούλης με συνεργάτες του επισκέφτηκε τη Ζάκυνθο όπου και έγινε διεξοδική συζήτηση του θέματος και σε συνέχεια αυτής της επίσκεψης έχει προγραμματιστεί ανάλογη επίσκεψη στο Μεσολόγγι από το δήμο της Ζακύνθου το Σάββατο 22 Οκτωβρίου.

Μάλιστα η αποστολή της Ζακύνθου θα είναι πολυμελής και θα φθάσει στο Μεσολόγγι ακτοπλοϊκώς!!! Στην αποστολή θα συμμετέχουν εκπρόσωποι φορέων της Ζακύνθου, η φιλαρμονική αλλά και η ποδοσφαιρική ομάδα που θα δώσει φιλικό αγώνα με την Α.Ε.Μ..

Καθοριστικό ρόλο των ενεργειών από την πλευρά του δήμου Μεσολογγίου για την προώθηση του «εγχειρήματος» στην κατεύθυνση της προσέλκυσης επενδυτή έχει διαδραματίσει το Γραφείο Επιχειρηματικής Δραστηριότητας του δήμου και ιδιαίτερα ο κ. Μανώλης Τερζάκης.