Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ημερίδα για τα αίτια και την πρόληψη των τροχαίων στο Μεσολόγγι

roxaia1Η ετήσια ημερίδα – έκθεση Τροχαίας, με θέμα «ΑΙΤΙΑ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΥΤΩΝ» θα πραγματοποιηθεί στο Μεσολόγγι, στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια εφαρμογής του προγράμματος Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του νέου Στρατηγικού Σχεδίου Οδικής Ασφάλειας 2011 – 2015.

Συντονιστής της ημερίδας θα είναι ο δημοσιογράφος, Δημήτριος Μαλαβέτας και το αναλυτικό πρόγραμμά της θα είναι το εξής :

12:00 Χαιρετισμοί.

12:30 Ομιλία Διοικητή Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου Αστυνομού Α΄ κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Νικόλαου με θέμα «Αιτίες τροχαίων ατυχημάτων και πρόληψη αυτών».

12:50 Ομιλία κ. ΦΡΕΡΗ Ιωάννη. Μέλος του Δ.Σ. Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» και υπεύθυνος Αειφόρου Ανάπτυξης της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. με θέμα «Οδική Ασφάλεια: Υπόθεση πολιτών».

«Η ενημέρωση των πολιτών για θέματα οδικής ασφάλειας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την Ελληνική Αστυνομία και στο πλαίσιο της ημερίδας παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να την παρακολουθήσουν» σημειώνεται στην ανοιχτή πρόσκληση των οργανωτών της ημερίδας.

- Μετά το τέλος της ημερίδας θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.