Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ν. Καραπάνος: «Σήμερα η κοινωνία απαιτεί πολιτική με προτάσεις και όχι με τάξιμο» (VIDEO)

Με μεγάλη επιτυχία και αξιοσημείωτη την παρουσία πολύ κόσμου έγινε την περασμένη Κυριακή στο Αγρίνιο πολιτική εκδήλωση από τη δημοτική οργάνωση της ΝΔ, με κεντρικό ομιλητή τον τομεάρχη ΜΜΕ του κόμματος, Σίμο Κεδίκογλου, ο οποίος και αναφέρθηκε αφενός στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση και αφετέρου στους στόχους της ΝΔ, ασκώντας δριμεία κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης και ιδιαίτερα στον τομέα της οικονομίας.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο πολιτευτής της ΝΔ, Νίκος Καραπάνος, ο οποίος στην σύντομη ομιλία εκτός των άλλων περιέγραψε το προφίλ του πολιτικού που απαιτεί η κοινωνία σήμερα. «Πολιτική με ρουσφέτι, με τάξιμο και κτύπημα στην πλάτη τελείωσε σήμερα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Καραπάνος και συνέχισε: «σήμερα η κοινωνία απαιτεί πολιτική με προτάσεις για λύσεις στα προβλήματα, απαιτεί επιχειρήματα για το πώς η κοινωνία θα βγει από το οικονομικό αδιέξοδο».
Παράλληλα ο κ. Καραπάνος αφού απευθυνόταν σε κομματικό ακροατήριο δεν παρέλειψε να αφήσει σαφείς αιχμές κατά στελεχών του κόμματος, καταλογίζοντας τους αδράνεια στην επικοινωνία με τους πολίτες των προτάσεων και θέσεων του κόμματος, όπως αυτές έχουν διατυπωθεί από τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά. «Ευθύνη όλων μας είναι να επικοινωνούμε τις θέσεις της ΝΔ και δυστυχώς δεν το κάνουμε όλοι, αφού πολλοί που έχουν ανά τομέα επιφορτιστεί με αυτή την ευθύνη δεν έχουν και την ανάλογη προσφορά» τόνισε ο κ. Καραπάνος και συνέχισε λέγοντας: «Θα πρέπει ως κόμμα να αποδείξουμε και να πείσουμε για την ορθότητα των προτάσεων, κάτι που απαιτεί συνεχή επικοινωνία».
Τέλος ο κ. Καραπάνος υπογράμμισε: «Δεν υπάρχει άλλη ελπίδα για τη χώρα από την αυτοδυναμία της ΝΔ, ώστε απερίσπαστα να εφαρμόσει το πρόγραμμά της για την έξοδο από την κρίση, χωρίς σε εξαρτήσεις σε συμφέροντα» και υπενθύμισε στο ακροατήριο ότι η διαφορά στις εκλογές του 2009 οφειλόταν στην αποχή των ψηφοφόρων της ΝΔ, από τις εκλογές.
Η τοποθέτηση του Νίκου Καραπάνου έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους παριστάμενους φίλους και στελέχη της ΝΔ, αφού προσέγγισε με ρεαλισμό τόσο την τρέχουσα κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας όσο και αυτή στο εσωκομματικό πεδίο της ΝΔ.
Ακολουθεί βίντεο με την σύντομη ομιλία του κ. Καραπάνου: