Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Σε εξέλιξη δράσεις για την πρόληψη πλημμυρικών φαινομένων στο δήμο Μεσολογγίου

remaΑπό τους αγροτικούς δρόμους των Τοπικών Διαμερισμάτων της Σταμνάς και του Χρυσοβεργίου, ξεκίνησαν με τη συμβολή του ΤΟΕΒ Νεοχωρίου, οι εργασίες συντήρησης και καθαρισμού των δύσβατων αγροτικών δρόμων του δήμου Μεσολογγίου, οι οποίες θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες στη Δημοτική Ενότητα των Οινιάδων.

Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι καθαρισμοί των ρεμάτων σ’ εκείνη την περιοχή του Αρακύνθου που κάηκε από την τελευταία μεγάλη πυρκαγιά, στο χώρο δηλαδή που εκτείνεται ανάμεσα σε Ευηνοχώρι, Άγιο Θωμά και Αγριλιά, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Αναφορικά με τη συγκεκριμένη περιοχή και τα προβλήματα που έχουν καταγραφεί με πλημμύρες στην ΕΟ Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος του Ευηνοχωρίου θα πρέπει να αναφέρουμε σχετικά με τα προβλήματα που συνέβησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, ότι τα συνεργεία του δήμου Μεσολογγίου ήταν σε επιφυλακή έως τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου και δεν ζητήθηκε εκείνη την ώρα η συνδρομή τους για καθαρισμό του δρόμου. Κάτι που έκαναν με το πρώτο φως της ημέρας.

 

Κάνουμε αυτή την αναφορά για να μην είμαστε άδικοι αναφορικά με προηγούμενη ανάρτησή μας στην οποία είχαμε επισημάνει ότι ο δήμος ήταν απών.