Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Συγκλονίζει ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο με εμπλοκή νεαρού οδηγού. Αυτή τη φορά σημειώθηκε στην Αμφιλοχία

Ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σε διάστημα δέκα ημερών, με εμπλοκή νεαρού οδηγού συγκλονίζει το πανελλήνιο, καθώς μια 73χρονη άφησε χθες το βράδυ την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, όταν παρασύρθηκε από ΙΧ που οδηγούσε, ένας 19χρονος.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε στα Σαρδήνια Αμφιλοχίας όταν η θανούσα μαζί με μια 56χρονη παρασύρθηκαν σε επαρχιακό δρόμο της περιοχής, από το αυτοκίνητο του νεαρού, ο οποίος εγκατέλειψε τα θύματά του στην άσφαλτο.

Τελικά, αργά τη νύχτα η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον νεαρό, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Αγρινίου.

Η 56χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της αστυνομίας για το δυστύχημα:

"Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στα Σαρδίνια Αμφιλοχίας από αστυνομικούς του Σταθμού Τροχαίας Αμφιλοχίας, 19χρονος ημεδαπός, διότι χθες το βράδυ στο 3,5 χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Αμφιλοχίας – Εμπεσού, κινούμενος με κατεύθυνση από Αμφιλοχία προς Εμπεσό, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία παρέσυρε δυο ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας 73 και 56 ετών, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 73χρονης και τον ελαφρύ τραυματισμό της 56χρονης.

Ο οδηγός εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος, ενώ το όχημα του βρέθηκε αργότερα από τους αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και κατασχέθηκε.

Ενεργείται προανάκριση για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος."