Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Στο Μέγαρο Τρίκουπη της πλ. Ομονοίας τα γραφεία του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων

 
Σχεδόν δύο μήνες μετά την ίδρυσή του ο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ» απέκτησε γραφεία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώνει τους συναδέλφους αλλά κι όλους τους συμπατριώτες μας, ότι το γραφείο του Συλλόγου βρίσκεται στην πλατεία Ομονοίας, στο Μέγαρο Τρικούπη, στην οδό Πατησίων 5 στον 8ο όροφο. Σε πρώτη φάση θα είναι ανοιχτό κάθε Τετάρτη από τις 11 π.μ. έως τις 3 το απόγευμα και στόχος είναι το ωράριο να επεκταθεί.

Το e-mail επικοινωνίας με το Σύλλογο είναι: aitoldimos@gmail.com.

Υπευνθυμίζεται ότι ο Σύλλογός είναι καθαρά πολιτιστικός και όχι συνδικαλιστικό σωματείο. Στον Σύλλογό εγγράφονται μέλη, με απόφαση του Δ.Σ., που κατάγονται από την Αιτωλοακαρνανία και εργάζονται ή είναι ιδιοκτήτες σε: Εφημερίδες (όχι απαραίτητα ημερήσιες), ενημερωτικές ιστοσελίδες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, γραφεία τύπου και περιοδικά, στην Ελλάδα και σε οιαδήποτε χώρα του κόσμου, ύστερα από αίτηση που υποβάλλει ο ενδιαφερόμενος.

Σκοποί του συλλόγου είναι:

* Η καλλιέργεια σχέσεων επικοινωνίας και αλληλεγγύης μεταξύ αφ ενός των μελών του Συλλόγου και αφ ετέρου των Κρατικών Αρχών.

* Η προώθηση των θεμάτων και προβλημάτων της κοινής πατρίδας των μελών, της Αιτωλοακαρνανίας, ώστε να γίνονται γνωστά στο ευρύ κοινό και να προωθούνται λύσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

* Η διοργάνωση σεμιναρίων, συναντήσεων, πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων που αφορούν το νομό μας.

* Η μέριμνα για κάθε είδους βοήθεια των συναδέλφων, των οικογενειών τους και γενικά των περιοχών του νομού μας.