Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Το Μεσολόγγι ανάμεσα στους πασχαλινούς προορισμούς του VersusTravel

«Για πρώτη φορά διάβασα διαφημιστική καταχώρηση τουριστικού πρακτορείου που περιλαμβάνει στα πακέτα του, το Μεσολόγγι» μας μετέφερε φίλος του MessolonghiNews που παρακολουθεί ως ιδιώτης τον τουριστικό τύπο.
Και συνέχισε λέγοντας: «Πολλά είναι τα πρακτορεία που κάνουν εκδρομές έχοντας ως σταθμό το Μεσολόγγι αλλά για πρώτη φορά μεγάλο πρακτορείο και συγκεκριμένα το VersusTravel προσφέρει 4ήμερο πακέτο με διαμονή στο Μεσολόγγι! Μακάρι να υπάρξει συνέχεια και από άλλα πρακτορεία».
Μεταφέροντας μας αυτή τη διαπίστωση δεν ήταν δύσκολο ψάχνοντας στο διαδίκτυο να βρούμε το συγκεκριμένο πρακτορείο και πραγματικά είδαμε να έχει εντάξει στα πακέτα του για το Πάσχα και το Μεσολόγγι!
«Άγνωστο Μεσολόγγι – Πασχαλινό ταξίδι γαλήνης και ιστορίας» είναι ο τίτλος του τετραήμερου «πακέτου» που απευθύνεται σε πελάτες του πρακτορείου κυρίως από την Αθήνα.



Σύμφωνα, με την περιγραφή (πατήστε εδώ), το τετραήμερο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ξεναγήσεις στα μουσεία του Μεσολογγίου, στο Μουσείο Κατράκη στο Αιτωλικό, στη μονάδα παραγωγής αυγοτάραχου «Στέφος» πάλι στο Αιτωλικό, στο οινοποιείο «Σωτηρίου» στο Λεσίνι και περιηγήσεις στη λιμνοθάλασσα και στον Αράκυνθο.
Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για μια θετική εξέλιξη το γεγονός ότι ένα μεγάλο τουριστικό πρακτορείο εντάσσει το Μεσολόγγι στους πασχαλινούς προορισμούς του καθώς είναι βέβαιο ότι θα το ακολουθήσουν και άλλα «εάν και εφόσον».
Με δεδομένο ότι τους επόμενους μήνες με την ολοκλήρωση και παράδοση στην κυκλοφορία των μεγάλων οδικών αξόνων της Ολυμπίας και Ιόνιας οδού, το «εάν και εφόσον» εξαρτάται από τους ντόπιους επιχειρηματίες της διαμονής, εστίασης και αναψυχής που θα πρέπει να συνεχίσουν τα βήματα προόδου στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε ντόπιους και επισκέπτες και παράλληλα θα πρέπει ο δήμος Μεσολογγίου να εντείνει τις προσπάθειες για περαιτέρω καλλωπισμό των κοινόχρηστων χώρων της πόλης.
Κι όλα τα παραπάνω διότι στο μόνο που δεν υστερεί η περιοχή του Μεσολογγίου είναι το φυσικό κάλλος…