Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ωριαία ολική διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα "Μεσολόγγι - Γαβρολίμνη" της Ιόνιας Οδού το μεσημέρι της Τετάρτης 14/3/2018



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τετάρτη 14 Μαρτίου στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα Γαβρολίμνη – Μεσολόγγι, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών μεταφοράς καλωδίου από τον ΔΕΔΔΗΕ.
Ειδικότερα, στις 12:00 το μεσημέρι και για διάστημα μια ώρας περίπου, από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Γαβρολίμνης έως τον Α/Κ Μεσολογγίου, θα ισχύει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, με ταυτόχρονο αποκλεισμό του κλάδου εισόδου του Ημικόμβου και του ΣΕΑ Ευηνοχωρίου με κατεύθυνση προς Αντίρριο.
Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Γαβρολίμνης και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Μεσολογγίου. Τέλος όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Μεσολογγίου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Γαβρολίμνης.



Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των προαναφερθέντων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύει αναστολή είσπραξης διοδίων τελών από τον πλευρικό σταθμό διοδίων Γαυρολίμνης, καθώς και από τον μετωπικό σταθμό διοδίων Κλόκοβας. Τέλος, στον πλευρικό σταθμό διοδίων Μεσολογγίου, με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εισπράττεται κανονικά το τέλος διοδίου, χρεώνοντας πλήρως αναλογικά το τμήμα Μεσολόγγι – Κεφαλόβρυσο, στο οποίο θα εισέρχονται και θα διανύουν οι χρήστες.
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.