Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

16χρονος με την απειλή όπλου έκλεψε κινητό από νεαρό στο Μεσολόγγι


Ένας 16χρονος είναι σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης θρασύτατης ληστείας σε βάρος ενός 23χρονου το βράδυ της Δευτέρας στο Μεσολόγγι, όταν με την απειλή όπλου ο ανήλικος μαζί με έναν συνεργό του απείλησαν τον νεαρό καταφέρνοντας να του κλέψουν το κινητό του τηλέφωνο.
Για την υπόθεση από την ΕΛ.ΑΣ. εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ληστεία που διαπράχθηκε προχθές το βράδυ, στο Μεσολόγγι, σε βάρος 23χρονου ημεδαπού.  
Πιο συγκεκριμένα, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας και παράνομη οπλοκατοχή, σε βάρος ενός 16χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.  



Ειδικότερα, ο δράστης ενεργώντας από κοινού με ακόμα ένα άγνωστο συνεργό του,  προσέγγισαν τον 23χρονο, ενώ κινούταν πεζός και με την απειλή όπλου και την άσκηση σωματικής βίας, του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο.
Για τη διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκαν άμεσα επισταμένες έρευνες από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, οι οποίοι αξιοποιώντας στοιχεία που συγκέντρωσαν, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 16χρονου.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου."