Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Έως 16/3 οι αιτήσεις συμμετοχής επαγγελματιών ψυχικής υγείας για συμμετοχή σε εκπαιδευτικό σεμινάριο του Κέντρου Ψυχικής Υγείας ΑγρινίουΤο Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας - Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου έχει αναλάβει τον συντονισμό του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus + ‘’DAUPR’’ ‘’Ανάλυση Λόγου με Θετική Ενθάρρυνση χωρίς Όρους’’ (‘’Discourse Analysis with Unconditional Positive Regard ‘’)
Στα πλαίσια του προγράμματος οργανώνει ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο που απευθύνεται  σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας (30 άτομα) και θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Κέντρου Ψυχικής Υγείας.
Το  πρόγραμμα  έχει στόχο την ανταλλαγή γνώσεων  και  την εκπαίδευση στελεχών υγείας πάνω στην προσωποκεντρική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία (Rodgers)  με την αξιοποίηση της ‘’ανάλυσης λόγου’’ ως αναστοχαστικό εργαλείο.
H διάρκεια του προγράμματος θα είναι 40 ώρες και θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα δύο μηνών. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους στο m.h.c.agrinio@gmail.com  μέχρι την  Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 26410-22787 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο m.h.c.agrinio@gmail.com
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος : http://www.daupr.com