Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Στη δημοσιότητα φωτό του 30χρονου Αγρινιώτη που ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια



Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αγρινίου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ενός 30χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου για «εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εγκλήματα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής», ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Αγρινίου.
Ειδικότερα, πρόκειται για τον  : ΜΑΤΖΑΒΙΝΟ Δημήτριο του Παντελή και της Ελένης, γεννηθείς στις    07/09/1988 στo Αγρίνιο, κάτοικος ομοίως.
Σε βάρος του συλληφθέντα, ασκήθηκε από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ποινική δίωξη, για τις κακουργηματικού χαρακτήρα αξιόποινες πράξεις :
α) της αποπλάνησης παιδιού τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή με παθόντα που συμπλήρωσε τα δώδεκα όχι όμως τα δεκατέσσερα έτη και με παθόντα που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη
και β) της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατά συνήθεια με παθόντα που συμπλήρωσε τα δέκα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη.




Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας από σήμερα 6-3-2018 μέχρι και 5-9-2018, και ώρα 21.00 σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, στον τηλεφωνικό αριθμό 26410 - 22520 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.