Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

"Μουσικό απογευματινό τσάι" με παραδοσιακούς χορούς και μουσική διοργανώνει το Εργαστήρι Νέων με νοητική στέρηση "Παναγία Ελεούσα"


Το εργαστήρι νέων με νοητική στέρηση «Παναγία Ελεούσα» διοργανώνει την Κυριακή 4 Μαρτίου από στις 6 το απόγευμα έως τις 10:00 μ.μ.  «Μουσική εκδήλωση –Τσάι» στην αίθουσα «Εριφύλη» του Ναυταθλητικού κέντρου του εργαστηρίου στο λιμάνι Μεσολογγίου.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, μετά τον χαιρετισμό της προέδρου του εργαστηρίου κυρίας Διονυσίας Σαμαντά,  η κυρία Μαρίνα Κασσαβέτη θα μιλήσει με θέμα: «Το πανηγύρι του Άη Συμιού – Η άυλη πολιτιστική κληρονομιά του Μεσολογγίου» και θα ακολουθήσουν χοροί από τη λαογραφική ομάδα παραδοσιακών χορών του εργαστηρίου και μουσικό πρόγραμμα από το συγκρότημα «Πλέι Μπακ» με τους Γιάννη Πανουκλιά και Λυδία Γεωργακοπούλου στο τραγούδι, Δημήτρη Ραΐδη στο μπουζούκι και Χρήστο Γραβάνη στα πλήκτρα.



Για την εκδήλωση διατίθενται προσκλήσεις στη συμβολική τιμή των 5€, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφερθούν χειροποίητα εδέσματα και γλυκίσματα, προσφορά φίλων και μελών του εργαστηρίου.