Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Με πάρτι το "φινάλε" της μπουτίκ "Σκέρτσο" στο Μεσολόγγι!



Με ένα ξεχωριστό πάρτι στο πεζόδρομο της Λ. Βύρωνος στο Μεσολόγγι, που «κυριαρχούσε» το «ασθενές» φύλο και σε πλήρη αντιδιαστολή με τα «λουκέτα» της κρίσης, η κυρία Ρούλα Λαχανά ανακοίνωσε, ουσιαστικά, το «φινάλε» μιας 31χρονης, απόλυτα επιτυχημένης επαγγελματικής διαδρομής στο «απαιτητικό» εμπόριο γυναικείων ενδυμάτων, ως ιδιοκτήτρια της μπουτίκ "ΣΚΕΡΤΣΟ". (σ.σ. σε λίγες ημέρες στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσει και πάλι μπουτίκ υπό νέα διεύθυνση)
«14 Μαρτίου 1987 . Πέρασαν 31 ολόκληρα χρόνια αλλά μου φαίνεται σαν να· ναι χθες , όταν άνοιξα το «ΣΚΕΡΤΣΟ» μου γεμάτη ενθουσιασμό και όνειρα . 31 υπέροχα χρόνια μοιραστήκαμε όμορφες στιγμές , υιοθετήσαμε όλα τα στυλ , φορέσαμε ρούχα που μας έκαναν να αισθανόμαστε όμορφα.


Η κυρία Ρούλα Λαχανά με τον γιό της Γιάννη και τα παιδιά του
Αυτός ο κύκλος κλείνει για εμένα , γι’ αυτό θέλω να σας καλέσω όλους σε ένα πάρτι έξω από το «ΣΚΕΡΤΣΟ» μας.
Θα είναι ο δικός μου τρόπος να πω σε καθένα από εσάς ένα βαθύ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την απέραντη αγάπη και εμπιστοσύνη που μου δείξατε τόσα χρόνια» ανέφερε η κυρία Ρούλα Λαχανά, στην ανοιχτή πρόσκληση και πραγματικά για περισσότερες από τρεις ώρες έξω από το κατάστημά της γινόταν το αδιαχώρητο!!!
Κάτι τα εδέσματα και κυρίως η μουσική του DJ Παναγιώτη Δενδρινού έδωσαν μια ξεχωριστή νότα χαράς και αισιοδοξίας!
Ήταν θα λέγαμε το «φινάλε» μιας επαγγελματικής διαδρομής με κύρια χαρακτηριστικά αυτά της  ειλικρίνειας και του σεβασμού στις πελάτισσες, που έμεινε σταθερή, χωρίς καμία διακύμανση, για 31 ολόκληρα χρόνια, με «πρωταγωνίστρια» τη Ρούλα Λαχανά!
Και η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα ίσως αποτέλεσε την καλύτερη ανταμοιβή της!