Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Στρατιώτες του 2/39 Σ.Ε. "κοντά" στους νέους του εργαστηρίου "ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ"Την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, την Έδρα – Α΄ Εκπαιδευτική Μονάδα του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι, επισκέφθηκε ομάδα οπλιτών του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων Μεσολογγίου «Σχης Καραχρήστος».
Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους του Εργαστηρίου, όπου οι νεοσύλλεκτοι εντυπωσιάστηκαν με τα εργοτεχνήματα των εκπαιδευομένων νέων μας από τα τμήματα κατάρτισης και συνομίλησαν με τους νέους μας, οι οποίοι τους επεφύλαξαν εγκάρδια υποδοχή.


«Η ευγενική αυτή πρωτοβουλία του Διοικητή 2/39 Συντάγματος Ευζώνων της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Δημήτριου Σπύρου μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Η ενέργεια αυτή καταδεικνύει αρετές όπως  ευαισθησία, αλληλεγγύη  και ενδιαφέρον των νέων ανθρώπων της Χώρας μας προς τα άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες που το πρόβλημά τους διαρκεί όσο και η ζωή τους.
Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ευχαριστεί θερμότατα και εύχεται Υγεία, Δύναμη και Σθένος στους στρατιώτες και τα στελέχη του Ελληνικού μας Στρατού» αναφέρεται σε ανακοίνωση του εργαστηρίου.