Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Κλειστό για 24 ώρες το τμήμα "Αντιρρίου - Μεσολογγίου" της Ιόνιας Οδού από 8:00 π.μ. της Τρίτης 27/3/2018


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από αύριο Τρίτη 27/3/2018 στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα Αντίρριο – Μεσολόγγι, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών ρευματοδότησης παρακείμενου αιολικού πάρκου.  
Ειδικότερα, από τις 08:00 το πρωί της Τρίτης 27 έως τις 08:00 το πρωί της Τετάρτης 28 Μαρτίου, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αντιρρίου και του Α/Κ Μεσολογγίου, με ταυτόχρονα αποκλεισμό των κλάδων εισόδου των Ανισόπεδων Κόμβων: Γαβρολίμνης και Ευηνοχωρίου (με κατεύθυνση προς Ιωάννινα και Αντίρριο), Μεσολογγίου (με κατεύθυνση προς Αντίρριο) και Αντιρρίου (με κατεύθυνση προς Ιωάννινα).  



Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αντίρριου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Μεσολογγίου.
Αντιστοίχως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Μεσολογγίου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Αντίρριου.
Τέλος να επισημάνουμε πως καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των προαναφερθέντων ρυθμίσεων, ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας, ενώ οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Μεσολογγίου θα λειτουργούν κανονικά, χρεώνοντας πλήρως αναλογικά τους οδηγούς για τη χρήση του τμήματος Α/Κ Νότιος Αγρινίου - Α/Κ Μεσολογγίου, τμήμα το οποίο είτε θα έχουν διανύσει (οι κινούμενοι προς Αντίρριο) είτε πρόκειται να διανύσουν (οι κινούμενοι προς Ιωάννινα).
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.