Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Πρόσκληση του ΕΒΕΑ σε Θεματική Ημερίδα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών για το ελαιόλαδο και τα γαλακτοκομικά προϊόντα



Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Υπουργείο Εξωτερικών, στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης της επιχειρηματικής κοινότητας, διοργανώνουν «Θεματική Ημερίδα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών για το ελαιόλαδο και  τα γαλακτοκομικά προϊόντα», εστιασμένη στην ενίσχυση της εξωστρέφειας αυτών των σημαντικών προϊόντων για την ελληνική οικονομία.
Η «Θεματική Ημερίδα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών» θα πραγματοποιηθεί, την Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου 2018, στις 10 π.μ., στο κτίριο του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, όπου οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες θα ενημερωθούν για τις αγορές του ελαιολάδου και των γαλακτοκομικών προϊόντων σε Καναδά από την κα Αρετή Σκαφιδάκη-Σταματοπούλου, Σύμβουλο ΟΕΥ Β΄,  σε Σαουδική Αραβία από τον κ. Θεόδωρο Ξυπολιά, Σύμβουλο ΟΕΥ Α΄, σε Ουγγαρία από τον κ. Γεώργιο Τοσούνη, Σύμβουλο ΟΕΥ Α΄ και σε Βέλγιο, από τον  κ. Αναστάσιο Παπαθωμά, Σύμβουλο ΟΕΥ Α΄.



Στο πρώτο μέρος της Ημερίδας θα παρουσιαστούν οι  αγορές ελαιολάδου και γαλακτοκομικών προϊόντων στις εν λόγω χώρες, ενώ στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με τη μορφή ερωτήσεων-απαντήσεων (Q&A). Μετά το πέρας της συζήτησης προβλέπεται χρόνος για δικτύωση (networking).
Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικά το Δελτίο Συμμετοχής πατώντας  εδώ.
Για περισσότερες πληροφορίες Τηλ. Επικοινωνίας: 210 3382342, 210 3382466 Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ.