Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Ενημερωτική δράση σήμερα στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου για την "Ημέρα της Γυναίκας"


Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, σήμερα Παρασκευή 9/3/2018 και ώρα 11:00 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία «Μάρκου Μπότσαρη», θα πραγματοποιήσει ενημέρωση με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Των Γυναικών».
«Η 8η Μαρτίου αποτελεί υπενθύμιση της αγωνιστικής πορείας των γυναικών ανά τα χρόνια  διαβεβαιώνοντας μας ότι με την ισότητα των γυναικών σε όλους τους τομείς το μέλλον διαγράφεται καλύτερο.
 Το αίτημα των γυναικών για ίσα δικαιώματα σε κάθε πεδίο του βίου μας δεν παύει ποτέ να είναι επίκαιρο και να αναζητά την εξυγίανση των σχέσεων φύλου, όπως αυτές προκύπτουν από τις αρχές:
  • Της ισότητας 
  • Της ελευθερίας 
  • Των ίσων δικαιωμάτων 
  • Της αλληλεγγύης 
  • Της αξιοπρέπειας



Με την δράση μας αυτή στοχεύουμε στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας αναφορικά με θέματα ισότητας των φύλων, καθώς επίσης και στον απεγκλωβισμό όλων των γυναικών από τα δεσμά των ανισοτήτων και των στερεοτυπικών αντιλήψεων, πρακτικών και πεποιθήσεων, που επιμένουν να συρρικνώνουν και να περιορίζουν τις επιλογές τους ακόμη και σήμερα.
Για κάθε διευκρίνιση ή πρόσθετη πληροφορία, τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με παράρτημα Ρομά Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου είναι στη διάθεση των δημοτών από Δευτέρα έως Παρασκευή  08:00π.μ – 16:00μ.μ στην Διεύθυνση Σταυροπούλου 31 (Ραδιομέγαρο), Τηλ.: 2631363417 Fax: 2631363420, Email: kentrokoin.ipmes@2608.syzefxis.gov.gr » αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του κέντρου κοινότητας.