Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Με ένταση ...λύθηκε μια παρεξήγηση 16 χρόνων!!!

Δύσκολα μπορεί να ξεχαστεί η «θερμή» υποδοχή που είχαν επιφυλάξει οι οπαδοί της ΝΔ το 1993 στο Μεσολόγγι στην τότε προεκλογική του επίσκεψη στην πόλη αφού του είχαν επιτεθεί ακόμη και με βίδες. Όλα αυτά τα χρόνια ως από τους πρωταγωνιστές αυτού του θερμού επεισοδίου φερόταν ότι ήταν το κομματικό στέλεχος, Χρήστος Καλομαμάς, χωρίς ποτέ όμως να αποδειχθεί ότι είχε σχέση με αυτές τις ακραίες συμπεριφορές.
Φυσικά επειδή ζούμε σε μικρές κοινωνίες ταιριάζει απόλυτα στην όλη ιστορία το γνωστό: «καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα»…
Χθες ο κ. Καλομαμάς με αφορμή την παρουσία του κ. Σαμαρά στο Μεσολόγγι θέλησε να δώσει τέλος σ’ αυτή την ιστορία «της βίδας» με έναν ανορθόδοξο, όμως, τρόπο.
Συγκεκριμένα την στιγμή που ο κ. Σαμαράς απηύθυνε χαιρετισμό στους οπαδούς του στο ΘΕΟΞΕΝΙΑ, ο κ. Καλομαμάς δεν δίστασε να ανέβει στο βήμα του ομιλητή, να τον διακόψει ζητώντας την λύση της «παρεξήγησης»… λέγοντας: «Είμαι ο Χρήστος Καλομαμάς και για 16 χρόνια με κυνηγάει η βίδα…»
Την αρχική αμηχανία των συγκεντρωμένων αλλά και του ίδιου του υποψηφίου προέδρου της ΝΔ τη διαδέχτηκε η οργή μερικών οπαδών (σ.σ. για την διακοπή της ομιλίας), οι οποίοι και τον απομάκρυναν από την αίθουσα, σε σκηνικό έντασης.
Ταυτόχρονα συνεργάτες του κ. Σαμαρά ζητώντας εξηγήσεις από τον κ. Καλομαμά για την συμπεριφορά του αυτή, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι το μόνο που ήθελε, ήταν να ζητήσει συγνώμη και να δηλώσει ότι δεν είχε πετάξει το οποιοδήποτε αντικείμενο στον κ. Σαμαρά το 1993!!!
Έτσι αναχωρώντας από το ξενοδοχείο ο κ. Σαμαράς είχε τετ α τετ, συνομιλία με τον κ. Καλομαμά όπου προφανώς δόθηκαν εξηγήσεις για αυτή την 16ετή παρεξήγηση, εναγκαλίστηκαν και έδωσαν τα χέρια!!!